Blogs & Editorial

Photo diary van 17 juni 2016 - morning routine & naar Rihanna

Goedemorgen! Het is zaterdag en ik ben vandaag jarig, gezelligheid! Gisteren vierde ik het al een beetje door met Bo naar het concert van Rihanna te gaan en gezellig even mijn oma langs te gaan. Maar ik deel in mijn photo diary van 17 juni 2016 ook even wat mijn ochtendroutine is en vertel je hoe oud ik ben geworden. Kijk je even mee?

In de ochtend begin in met een watje met micellaire reiniger, deze van Embryolisse doet wat moet, fijn spul!

Dan ga ik voor extra hydratatie door een pompje van deze Hydra Zen beauty essence van Lancome te gebruiken, het kalmeert de huid en hydrateert.

Ik gebruik een oogserum en een oogcreme, het oogserum The lifting eye serum van La Mer gebruik ik al een tijdje en dat bevalt goed.

Ik hou van mooie, luxe serums en dat is deze Guerlain Orchidée Imperiale longevity concentrate zeker. Ik zag dat het ook één van de favorieten van Kim Kardashian is. De verpakking is natuurlijk ook wel erg mooi!

En ik gebruik vandaag ook creme van de Guerlain Orchidee Imperiale lijn, dit is een speciale pot om te vieren dat de lijn (volgens mij) 10 jaar bestaat. Al de producten uit deze lijn ruiken zo zalig en zijn fijn voor de oudere huid omdat de texturen extreem comfortabel zijn.

Oogcreme is natuurlijk ook nodig, ik test sinds een tijdje producten van de Acqua di Parma Italian Resort lijn, die verrassend fijn is. Deze oogcreme is heel voedend, maar niet vettig en combineert goed met make-up, mijn huid ziet er mooi glad uit en voelt goed.

Er stonden weer allerlei schoenen over het huis verspreid, tijd ze weer op te bergen in hun dozen.

En in hun zakken, heerlijk altijd! Ook handig als je schoenen meeneemt op vakantie :-)

Yes!

Als ik iets moois koop, dan bewaar ik de grote kartonnen tassen heel vaak, maar eigenlijk slaat dat nergens op want ik doe er niets mee. Weg ermee dan maar!

Even op bezoek bij oma die haar huidige breiwerk laat zien, een kussen voor iemand (wat een kleur joh....). Ze is gek op breien en kan het zo snel!

En omdat ik jarig was had ze twee kussens voor mij gebreid, wat lief! Ook een beetje van mijn moeder natuurlijk, want die heeft het in elkaar gezet.

Samen kijken we even wat vlogs van Bo & Ward, dat vind ze altijd leuk om te zien. Ik pleit voor meer Youtube in bejaardentehuizen, haha!

Even naar de Makro, waar het een beetje rommelig is omdat er verbouwd wordt. Ik ben op zoek naar een nieuwe Nespresso apparaat met melkopschuimer, omdat die van mij het niet meer goed doet. Maar helaas, ze hebben er geen. Wel lekkere Chai siroop!

En kreeften.....

En Hollandse nieuwe, wat ik echt niet lekker vind, jullie wel?

??? Shrubs? Een soort siroop, maar dan zuur en compleet gemaakt van fruit? Misschien moet ik het een keer proberen, maar niet nu.

Speciaal voor Ward, zijn lievelingschocolade van Snapper.

Grappig, stickers/etiketten die je op een Nutella pot kan plakken, helaas zaten er geen goede namen bij. Je kunt wel alle namen laten maken op hun Facebook.

Hollandse kersen en aardbeien, die vindt Emo zelfs lekker ruiken.

Dank je wel Kylie!

Exposed is de nieuwste kleur van Kylie Cosmetics, een warme, nude kleur met een vleugje peach.

En dit is Exposed zonder filter, ik vind het een goede kleur.

Tja....

Ik stop maar met tellen geloof ik, vind het wel mooi zo.

Natuurlijk gaat er 1 van deze MAC lipsticks op mijn lippen, maar welke wordt het?

Outfit met broek van 7 For all mankind, zijden shirtje van Drykorn, jasje van Ibana rouge, schoenen van Zara en tas van Chanel

Geen nude nagels naar Rihanna, maar lekker rood! Dit is Rouge Essentielle van Chanel.

Belachelijk! Maar we zitten we in de Arena te wachten op Rihanna, die Big Sean in het voorprogramma heeft. Hij heeft er twee nieuwe fans bij, hij was goed!

Even merchandise kijken, er zit niet veel leuks bij vinden we....

From where I stand....

Bijna! Rihanna begin op het podium middenin het publiek en daar zong ze het mooie Stay! Ik was al twee keer eerder naar een concert van Rihanna geweest en vond haar toen niet zo heel goed. Nu wel, ik hou sowieso van haar laatste nieuwe album Anti, maar ze leek er zelf ook veel zin in te hebben. Het was haar eerste concert in Europa en als je kans hebt op te gaan, doe het! Wil je nog iets van het concert horen, check vandaag dan mijn snapchat!

 

Vandaag vier ik mij verjaardag niet echt, dat doe ik morgen en volgende week. Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top