Algemeen

Dit is dé hotspot in Amsterdam om met jouw girls te brunchen in het weekend

Wat is een beter moment om lekker bij te kunnen kletsen met your girls dan tijdens een heerlijke brunch? Wij hebben een plekje ontdekt in Amsterdam dat een echte hotspot is als het aankomt op een breakfast-lunch.  De verrukkelijke gerechten, de lekkere cocktails én het fantastische interieur maken Celia the place to be.

De gerechten

Met een goed gezelschap kan jij smullen van de moderne Amerikaanse brunchgerechten die zijn geïnspireerd op de Californische keuken. Bij Celia kan jouw brunch bestaan uit  een lemon ricotta pancake en een warme cinnamon bun met een glazuur van tonkabonen.

De cocktails

Bij Celia kan jij de spicy details van jouw leven met je vriendinnen delen onder het genot van een bloody mary of cucumber margarita. Voor 35 euro heb jij een karaf gevuld met Mimosa, Bellini of Bloody Mary.

Het interieur

Het is net alsof jij je waant in Beverly Hills in de jaren '70 dankzij het minimalistische design en de frisse citruskleuren. Deze dromerige hotspot bevindt zich op de begane grond van lifestyle hotel Kimpton De Witt aan de Amsterdamse Nieuwezijds Voorburgwal.

Reserveren

Is het de hoogste tijd om binnenkort helemaal bij te kletsen met jouw besties? Reserveer dan jouw plekje hier. Brunchen kan elk weekend tussen 12:00 en 16:00 uur. Volg Celia op Instagram om special editions zoals de 4th of July brunch niet te missen!

Deel dit artikel
Back to top