Nieuws

Zilveren medaille en dus alleen vandaag : 25 % korting bij ICI Paris XL op bijna alles

Yes, gisteren wonnen de Nederlandse roeisters in de Dubbel vier een zilveren medaille, wat een geweldige prestatie! Wij kunnen het ook een beetje meevieren, want tijdens de Olympische Spelen geeft ICI Paris XL extra korting als een Nederlandse sporter een medaille wint. Alleen vandaag krijg je 25 % korting, een goede reden om eens een kijkje te nemen in de webshop en de kortingscode te gebruiken!

Korting geldt vanaf de adviesprijs en niet geldig op Viktor&Rolf, Narciso Rodriguez, Tom Ford, Clarisonic, Nescens, EVOKA, Maison Martin Margiela, Vivabox, La Mer, Urban Decay, Azzedine Alaïa, Alexandre, Braun, Philips en Welbox of in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

 

De kortingen variëren dagelijks en zijn dus afhankelijk van de prestaties van de Nederlandse sporters, hou deze dus goed in de gaten en check de website van ICI Paris XL voor je besteld. Worden er geen medailles gehaald, dan krijg je geen extra korting volgens mij!

 

Vandaag (12 augustus 2016) krijg je dus 25 % korting op bijna alle producten bij ICI Paris XL, met uitzondering van een aantal merken, en dat is natuurlijk heel fijn. Sla je favoriete mascara dus bijvoorbeeld in of kies een keer voor de (te) dure creme of parfum die je eigenlijk al lang wilde hebben. Ga naar de webshop van ICI Paris XL en gebruik de code "ZILVER" (of "BRONS" of "GOUD") bij het afrekenen om de korting te krijgen! Shop ze!

Deel dit artikel
Back to top