Blogs & Editorial

Photo diary van 3 t/m 5 augustus 2016 - idee gestolen!

Vorige week kwam Instagram opeens met hun Instagram Stories, wat een jatwerk joh! Je kunt nu ook foto's op in een Instagram verhaal plaatsen die maar 24 uur blijven staan. Jawel, net zoals bij Snapchat....wat een dieven joh! Anyway, nu blijft de vraag, ga ik mijn "story" plaatsen op Instagram of Snapchat of misschien wel allebei? Anyway, mijn photo diary blijft gewoon ook hier te zien, in de vakantie iets minder vaak, maar vandaag kun je de foto's van 3 t/m 5 augustus 2016 zien.

Wat gaat dit worden denk jullie? 

Ik hoefde het gelukkig niet te maken, dat gaan Bo & ward doen...ik ga voor een latte.

Ja, dit is zo'n goed idee, Dior krijgt een Capture Totale Cushion foundation, volgens mij wel pas in september. Ik moet hem nog testen!

En op 1 september brengt Lancome deze leuke Cushion blush uit bij de Sonia Rykiel collectie, wat een beauty!

Exposed Gloss van Kylie Cosmetics vind ik dus heel mooi, vooral als je zoals ik een tikje getint bent, het is een vrij warme nude kleur.

Orchid Soleil van Tom Ford is de nieuwste aanwinst in de geurenfamilie van Mr. Ford en echt erg lekker. Natuurlijk ruik je hier ook de zwarte orchidee, maar ook wat fruitigs in het begin en een heerlijke vleug tuberoos <3 zeker een van mijn favorieten van dit moment.

Leuk, dochter Bo laat alle kleuren van de Kylie Lip Kits zien op Youtube! Hieronder kun je de video nog even bekijken:

Opeens rende er een natte kat naar binnen...what happened Emo? Afdrogen dan maar...hij rook trouwens wel erg lekker, dus ik denk niet dat hij nat werd door een sloot of vijver.....

Posie K lipgloss staat heel mooi bij de Snapdragon blush van Becca!

Wat een feest, er zijn eindelijk Star Wars en Frozen pleisters van Hansaplast! Ik wilde de Star Wars pleisters aan mijn moeder meegeven voor de neefjes, maar dat mocht niet van Bo & Sem....rare kinderen joh!

Dit blijft toch een van de lekkerste broodjes, parmaham, mozarella, tomaat, rucola en natuurlijk pesto <3

donderdag was ik te saai qua make-up, ik droeg alleen mijn basis....

En ik ergerde me aan deze verpakking, die zo vaak afbreekt bij het open maken. Sowieso zijn er echt vreselijke verpakkingen te vinden in de winkels, dat moet toch iemand testen?

Foto's maken van nagellakjes, deze Pale to the chief vind ik echt heel mooi.

Vrijdag ging ik voor rood, veel rood, waaronder deze heerlijke Hot Lips van Charlotte Tilbury, Carina's love!

En er kwam ook wat leuks en roze binnen, de herfst make-up collectie van Collistar, binnenkort meer hierover.

Pretty! Parlami d'amore.....dit is een blush/oogschaduw volgens mij.

Even boodschappen doen, ik kwam deze zoetwijzer tegen, best handig natuurlijk want ik kan me voorstellen dat je soms niet meer weet wat nu wel en niet goed voor je is. Ik drink vrijwel geen frisdrank en al helemaal geen light frisdranken, niemand hier thuis. Meestal gaan we (saai) voor water en af en toe een glaasje sap of limonade met suiker, alles in balans hoor!

Dat dus, ik ging alleen BBQ vleesjes halen, maar nam maar direct "alles' mee.

Ook deze heerlijke Haloumi, waar Bo en ik zo'n grote fan van zijn, heerlijk op de BBQ, geen vlees meer nodig!

Nog even delen hoor, deze mooie Illusion d'ombre van Chanel uit de herfstcollectie, ik heb dus alleen dit product en een beetje Vermeer oogschaduw uit het Anastasia Modern Renaissance palette gebruikt.

En ik had mijn lievelingsjurkje weer aan.....ik slaap er nog net niet in, haha!

Fijn weekend allemaal! Ga jij voor Instagram Stories of toch voor snapchat? Ik blijf bij Snapchat, al was het maar voor de bizarre filters, love deze!

Deel dit artikel
Back to top