Blogs & Editorial

Photo diary van 6 & 7 augustus 2016 - Duitsland slechts gekleed?

Yes, de Olympische Spelen zijn weer begonnen, heerlijk! Daar heb ik echt al een tijd naar uitgekeken en ik kan ook echt genieten van de hele dag sport kijken. Dat doe ik dan ook, al zit ik zeker niet de hele dag voor de televisie of computer, het staat wel op en ik volg het als het kan. Natuurlijk heb ik dit weekend ook de opening gezien en spotte  daar ook de meest vreselijke outfits van atleten...heeft Angela Merkel dit ontworpen? Kijk je mee naar mijn photo diary van 6 & 7 augustus 2016?

Dit is toch horror???? Natuurlijk heeft ieder land zijn eigen, unieke outfit en kan het niet altijd mijn smaak zijn, maar deze outfit van de Duitse atletes slaat alles...wat lelijk! Vreselijk!

Nee, geef mij maar team USA, ik hou van deze look, maar ja...ze hebben dan ook Ralph Lauren ingeschakeld, toch iets charmanter.

Doei Sem, hij gaat aan het werk vandaag, helpen met opruimen bij oma. Altijd goed om een beetje extra zakgeld te verdienen toch?

Haha...deze schat was de hit op social media tijdens de opening, hij komt uit Tonga en er zijn 272625 vliegtickets naar dit land geboekt, wel een beetje aan de gladde kant natuurlijk.

En daar brandt de Olympische vlam! Heel goed dat het vuur bescheiden is, veel beter voor het milieu en een goed voorbeeld voor de rest van de wereld. Het kunstwerk er omheen maakt het heel mooi, geweldig ontworpen.

Ik ga lekker aan de avocado, zo goed voor je huid!

En ik maak mijn tweede 10-daagse kuur van Collagen Gold vol, nu nog 1 te gaan....de review komt erna.

ik ga mijn beautyzolder opruimen en komt een doosje heel oude producten tegen. Wie kent deze Studio Secrets lijn van L'Oréal nog? Het is nooit een succes geweest....

Jeetje...deze Riri sandalen van Dsquared2 zijn echt geweldig mooi, die zou ik wel heel graag willen hebben. Maar ik heb ze nog nooit gepast en durf ze niet online te bestellen, kan nl. alleen in het buitenland. Toch maar even gaan passen? 

Zaterdag maak ik Indiaas, waaronder deze basmatirijst met verse doperwten, sperziebonen en kardemom, dat is zo lekker.

En ik maak er Butter Chicken en Bombay Aloo bij, daar hou ik echt heel erg van. Ik ben toch het meest fan van de aziatische keuken, jullie toevallig ook?

Deze Once Upon a time fan kan bijna niet wachten op het nieuwe seizoen en zeker niet nadat ik weer wat foto's heb gezien van de opnames....captain Hook is bijna terug!

Het is lekker weer en dus pakken we even de cabrio om een koffietje te gaan halen bij Starbucks.....opa & oma gaan even op pad.

Maar ja....dat is dus te laat, Starbucks gaat om 8 uur dicht en dat vind ik stom! Zeker omdat het bij een tankstation is langs de A16.....gemiste kans.

Nou ja, we rijden maar ergens anders naartoe en halen een ijsje.....daarna voor het donker weer thuis!

Hoi Yoshi, zit je lekker in de doos?

Het is lang geleden, maar we gaan weer eens naar een van onze favoriete restaurants, we wilden graag buiten zitten maar het waaide te hard.

Gelukkig was de kreeftensoep weer erg lekker, al moet ik eerlijk zeggen dat de gerechten niet echt meer geweldig zijn, vooral de kreeft op Italiaanse wijze viel tegen....jammer en dat voor bijna 40 euro!

 

Nou ja, dan gaan we toch gewoon niet meer naar dit restaurant? Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel andere, goede restaurants, keuze genoeg. Nu dus op zoek naar een restaurant in Rotterdam waar ze kreeft lekker klaarmaken, The Harbour Club of Hotel New York is natuurlijk een prima optie. Tips zijn welkom! Fijne dag vandaag! 

Deel dit artikel
Back to top