Blogs & Editorial

Photo diary van 17 augustus 2016 - legendarische liefde & het mooiste terras van Rotterdam

Goedemorgen, mijn photo diaries zijn weer terug! Vanaf vandaag komen ze weer regelmatig online, samen met de "gewone" artikelen en reviews. De vakantie is weer bijna voorbij en dus gaat het vakantierooster ook weer verdwijnen. De komende weken ga ik veel leuke dingen doen en die ga ik weer met jullie delen, ter inspiratie of gewoon voor de fun. Gisteren genoten we van het mooie weer op het mooiste terras van Rotterdam en ja, ik ging weer shoppen....kijk je mee naar mijn photo diary van 17 augustus 2016?

Goedemorgen! Dit staat er momenteel op mijn badkamermeubel, mijn make-up remover van Tom Ford & Origins en the Cleansing oil van La Mer. Maar ook fijne spullen van Sunday Riley, Dr. Brandt, La Prairie, supergoop en Estée Lauder!

Nieuw binnen en direct getest; Glamglow Plumprageous matte lip treatment, een matte lipbalm die verzorgt en mijn lippen voller maakt. Dat voel je wel behoorlijk goed, mijn lippen prikkelen zeker maar het trekt wel snel weer weg en het doet natuurlijk niet echt pijn.

En het werkt wel om je lippen wat voller te maken, al blijft het effect gelukkig wel binnen de perken, haha! Het is wel een superfijne basis voor mijn lipstick van vandaag, die ik de hele dag op had zonder bij te werken!

Chanel kwam een pakketje langsbrengen met daarin mini's van al hun geuren van Les exclusifs de Chanel collectie, wat te gek! Je koopt deze exclusief bij de Chanel boutiques in Amsterdam en Brussel (ik dacht ook bij De Bijenkorf in Amsterdam, maar dat blijkt (nog) niet het geval te zijn). 

Boy is de nieuwste geur in de collectie, een geur die genoemd is naar de grote liefde van Coco Chanel: Boy Capel. Het is een bijzondere geur die door Chanel wordt omschreven als "the mark of a man on the skin of a woman", wat een heerlijke omschrijving.

Ik zal binnenkort meer vertellen over deze geur, dit is een deel van het verhaal....geweldig en behoorlijk romantisch. Geef mij ook zo'n Boy! ;-)

Mijn lipstick van vandaag is Androgyny van Jeffree Star Cosmetics, de andere kleuren zijn ook mooi, ik laat ze zeker nog een keer zien binnenkort.

Mijn make-up is bijna klaar, alleen nog blush & highlight. Ik draag trouwens een nieuwe foundation van Guerlain die heel fijn is.....

Ik ga voor Mood Exposure van Hourglass, ook een beetje een taupe kleur.

En dit is de Dior Nude Air luminizer is mooi is, maar eigenlijk iets te goud voor wat ik zocht, maar vooruit...het blijft een beauty!

Het past goed bij elkaar!

Uhm...ik ging nog even kijken bij Voorwinden, naar een vest wat ik wilde hebben en toen trok ik opeens 6 jurkjes aan....dit is er natuurlijk een uit de nieuwe collectie.

Tja, je ziet het....dit is thuis, dus gingen er twee jurkjes van By Malene Birger mee naar huis, zijn ze niet leuk? Ik heb deze prachtige oranje/terra kleur en dus een blauw/petrol variant, nu de zwarte nog maar die moesten ze bestellen.

Dit zijn ook echte Debbie schoenen, die ga ik eens van dichterbij bekijken als ik eens in een winkel ben waar ze Zanotti verkopen. Misschien wel in New York?

Hee....en toen was ik opeens in New York, Hotel New York that is waar we gezellig iets gaan eten. Het is natuurlijk ook echt weer om buiten te eten en dat kan hier heel goed.

Volgens mij hadden we de beste plaats van het terras, met prachtig uitzicht op de ondergaande zon en de haven van Rotterdam, het is daar echt heerlijk!

Wat ga ik nemen? Uiteindelijk kozen we voor een Fruits de mer schotel....lekker en dat maak je thuis niet zo snel klaar.

Ah, dit liefje lag achter ons, wat een knapperd!

Jum! Wel altijd veel werk en je krijgt er vieze handen van, maar ook wel zalig, heel veel fruits de mer met kreeft, oesters, krabpoten en venusschelpen <3

Hoi Sem! Hij koos voor garnalenkroketjes en een stukje steak met frietjes, ook erg lekker.

De mannen! Bo was er niet bij, ze had met een vriendin afgesproken, dus doen we het dit weekend nog een keer over met Bo & Ward erbij.

Lievelingsmanicure: OPI Samoan Sand!

 

Fijne dag vandaag, morgen of overmorgen weer een nieuwe photo diary! Ik ga nu aan de slag met de review van de Dior Skylight collectie, zal ik daarna de Jefree star lipsticks swatchen?

Deel dit artikel
Back to top