Blogs & Editorial

Photo diary van 1 & 2 september 2016 - iPhone in de jacuzzi

Er zijn weleens van die dagen die je liever wilt vergeten, zo'n dag hadden wij donderdag & vrijdag. Niet alleen hadden we pech met de apparaten in huis, ook andere zaken liepen niet zoals gepland. Nou ja, gelukkig breekt er vanzelf weer een nieuwe dag aan met nieuwe kansen. En zijn er altijd fijne nieuwtjes die een dag toch wat opfleuren. Kijk je mee naar mijn eerste photo diary van september 2016?

Ik was al fan van de combinatie Diptyque Lait Frais & Molecule01, maar de combinatie met de nieuwe geur van Charlotte Tilbury Scent of a dream is ook erg fijn!

Tja, er gebeurde gisteren een ongelukje, Sem's iphone lag onder een handdoek bij de jacuzzi en iemand pakte die....oeps, Iphone in de jacuzzi. Hij deed het nog, maar natuurlijk is het wel beter om de telefoon even een paar dagen uit te zetten en zoveel mogelijk water eruit te halen.

Deze nieuwe kleur Dior nagellak is best leuk! 

Ik hou van Charlotte Tilbury, maar vind echt niet alle producten fijn. Zo heeft ze de Legendary brows, een wenkbrauwgel, waar ik niet van onder de indruk ben. Het borsteltje is zo enorm klein, die krijgen mijn haartjes niet eens in model en ook de gel is niet heel spectaculair. Het is gewoon niet mijn ding, kan ook gebeuren natuurlijk.

All black en een tikje sportief, ik moest vrijdag van hot naar her rennen, dus dit is wel zo makkelijk.

Tja, rennen en rijden, maar een file gooide even wat roet in het eten, langzaam maar zeker kwam ik toch aan waar ik moest zijn.

Na een paar uur (langer dan gepland) kwam ik weer thuis aan en kon ik niet parkeren omdat Yoshi mijn plaats in had genomen....en gewoon blijven liggen natuurlijk!

Pfff....en toen vertelde Bo ook nog wat haar computer helemaal kapot was, wat een pech. Kortom, het was zo'n dag die wat mij betreft extra snel voorbij mocht zijn.

Goed, nieuwe dag en nieuwe kansen! Ik kreeg eindelijk Kristen binnen van Kylie Cosmetics en dat betekent dat het nu echt tijd wordt voor swatches van de 12 lippies die wij hebben (wij = Bo & ik)

Deze Lancome X Sonia Rykiel collectie is inmiddels ook te koop, de review volgt!

Ik hou best van dit soort grote lippotloden, maar deze is zo lastig te slijpen, en Lancome heeft geen puntenslijper bij het lippotlood gedaan. Ik heb er wel een die groot genoeg is, maar toch is het niet echt ideaal en het hout is ook erg hard en slijpt dus niet makkelijk....boe :-(

Haha...Emo wilt graag even wat aandacht en miauwt als hij tussen de make-upjes zit. Dat mag natuurlijk niet, maar ja, welke kat luistert er nu?

Gelukkig is deze dag beter dan gisteren!

Hallo....naar deze nieuwe Guerlain Neroli Outrenoir ben ik eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig, een donkere, mysterieuze Neroli parfum moet geweldig zijn. Ik geloof wel pas vanaf oktober 2016 te koop en exclusief bij een aantal verkooppunten.

Yes, het eerste kerstcadeautje is binnen, wat grappig! The Body Shop gaat deze feestdagen iets doen met het personaliseren van de kerstcadeautjes die ze hebben.

Piadine voor lunch maken!

MAC krijgt binnenkort een paar nieuwe producten die een mooie basis geven, zoals deze Studio Fix Perfecting sticks die fijn zijn om plaatselijk aan te brengen als een combinatie van concealer & foundation.

En er komt een collectie rond Taraji P. Henson, Amerikaans actrice en bekend als Cookie uit Empire. Deze Strip me down matte lipstick is beeldschoon! Helemaal mijn ding, de MSF uit deze collectie lijkt me ook erg fijn. Hopelijk kan ik die in New York even shoppen!

Dit is toch wel een van de meest schattige kwasten die ik heb, een nude-roze foundation kwast van Guerlain die ook nog eens heel fijn is in gebruik.

Filorga brengt een nieuwe creme uit die, volgens hen, betere resultaten moet geven dan hydeoquinone, en daar ben ik dus zeker benieuwd naar. Mijn pigmentvlekken moeten na de zomer echt weer aangepakt worden, dus deze creme gaat in de test.

 

Vanaf vandaag ga ik me eens goed voorbereiden op onze trip naar New York! Alles is al geregeld wat betreft de reis en het verblijf, maar natuurlijk is er hier thuis ook wel wat voor te bereiden. De mannen zijn een paar dagen alleen thuis en dus moet ik zeker wat dingen voor hun regelen. Gaan we doen! Fijn weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top