Blogs & Editorial

Photo diary van 3 t/m 5 november 2016 - spraytan bij MTV Ema's & meet-up bij Benefit

Eindelijk weer tijd voor een photo diary en het is er één met heel veel foto's! Dat kan ook niet anders, want ik heb een vol weekend achter de rug met een bezoekje aan de MTV EMA's in Rotterdam en de gezellige meet-up bij Benefit met lieve lezeressen. En ik kreeg mijn allereerste spraytan....wat een geweldige uitvinding! Kijk je mee naar mijn photo diary van 2 tot en met 5 november 2016?

Tijd om weer wat dozen uit te pakken, in de eerste vind ik leuke kerstcadeautjes van The Body Shop. Persoonlijk ben ik geen fan van aardbeien in lichaamsverzorging, maar het doosje met de twee maskers vind ik wel een superleuk cadeautje.

Voor de echte fans van DKNY Fresh Blossom, er komen twee nieuwe varianten uit, de Crystallized versie die alleen te koop zijn bij ICI Paris XL.

Dit is zeker de trend voor lippen, glitters! Leuk voor de feestdagen en op de foto, misschien ook nog wel met een avondje stappen, maar doe wel voorzichtig want de glitters komen uiteindelijk overal.

Wat een heerlijke nieuwe body fragrance van Collistar, de Profumo dell amore, die ruikt naar rozen en heel sexy is. De bodycreme is superverzorgend met essentiële oliën <3

Wat een schattige verpakking heeft deze exclusieve OPI Mini Mani Month, helemaal in de stijl van de Breakfast at Tiffany's collectie. Er zitten 25 mini nagellakjes van OPI in en deze kost EUR 83,50, superleuk als decembercadeau.

Het grote nadeel van al die pakketjes: de lege dozen die weer opgeruimd moeten worden. Nou ja, het is een klein nadeel natuurlijk, dus klaag ik er verder zeker niet over.

Ik ben behoorlijk casual gekleed vandaag, een leren broek van DNA, laarsjes van Steve Madden en shirt van Isabel Marant. Blijkbaar had ik het niet koud, mijn vest trok ik dus niet aan.

Ik ga voor een afspraak naar De Bijenkorf, we gaan volgens mij leuke dingen doen!

En op de terugweg haal ik een koffietje bij Starbucks....altijd lekker, al laat ik het lekkers staan.

Ik ben nogal into roggebrood de laatste tijd, zo lekker met avocado, tomaat en een eitje.

Vrijdagmiddag ga ik lekker lunchen met Sem, hij is vroeg uit...Bo & Ward schuiven uiteindelijk ook aan bij het Van der Valk hotel in Dordrecht

Salade Nicoise met gegrilde tonijn voor mij.....lekker.

Dit was mijn outfit trouwens, al moet ik er wel eerlijk bij zeggen dat ik de sandaaltjes toch inruilde voor pumps...

Mijn make-up was heel natuurlijk, maar mijn lippen vielen wel op, wie raadt welke kleur van MAC dit is?

Zaterdagochtend is het vroeg als Bo en ik ons melden bij Ahoy, we gaan de perstour doen bij de MTV EMA's. Even wachten op de parkeerkaart dan maar....

Dat was echt heel leuk om te doen, we hebben heel veel ruimtes gezien zoals deze artist dining room, waar de hele dag door heerlijk eten te vinden is voor de artiesten. Er stond zelfs een bank in die vroeger van Michael Jackson is geweest.

Ook heel cool, een paar Rotterdamse jongens die hun graffiti kunst overal mogen neerzetten en neerhangen! Wie weet welke artiest iets van hun meeneemt/koopt?

Natuurlijk wist ik dat de MTV EMA's een grote productie is, maar ik was enorm verrast door de grootte van het dorp wat gebouwd is in Ahoy. MTV heeft echt zijn kantoren van heel Europa opgeslagen in Rotterdam, heel cool om te zien en alles is tot in de puntjes georganiseerd en vooral de beveiliging was heel streng.

Natuurlijk is het tof om de kleedkamers van de artiesten te zien, deze is van Zara Larsson.

Dit werd heel trots aan ons getoond, de goodiebag die alle artiesten krijgen! Er zitten o.a. producten in van Rituals, Marlies Dekkers en Fake Bake, maar ook headphones, een virtual reality bril, een jas en zonnebrillen. 

We kregen ook nog een repetitie te zien en te horen, Lukas Graham deed een deel van zijn optreden en dat klonk heel goed. Met de lichten aan is het podium behoorlijk indrukwekkend, leuk om te zien.

Bo, Bente en ik...altijd gezellig. Bente doet de PR van MAC cosmetics en die zijn weer product sponsor van de MTV EMA's, vandaar onze uitnodiging.

Nadat ik een spraytan had gehad in the green room (daarover straks meer) gingen we nog even naar de make-up afdeling van de danseressen waar net een paar meiden klaar waren. Het was redelijk rustig, dus kon ik even lekker rondsnuffelen.....

Ik weet niet exact waarvoor deze look is gebruikt, maar de danseressen kregen allemaal een eyeliner in metallic opgeplakt voor deze look. Er waren verschillende kleuren stickers en ze bleken best lastig op te brengen, hoorde ik, ze plakken nl. maar één keer.

Zien jullie de nieuwe Strobe Creams van MAC ook liggen? Die zijn overal backstage te vinden, het zijn favorieten van alle make-up artiesten.

Dit was volgens mij een make-up test, gedaan door de Nederlandse Jimmy. De make-up artiesten tijdens deze show komen van heel Europa en zijn in de meeste gevallen MAC make-up artists. Dit moet voor hen ook superleuk zijn om te doen.

Pruiken in overvloed en zien jullie de MAC producten ook liggen? Ze zijn sponsor, dus zorgen ze ervoor dat de make-up artists alle producten hebben die nodig zijn.

Leuk dat Bo er ook bij is, ze heeft nog een vlog gemaakt trouwens, maar die is nog niet online.

Ik breng Bo na de tour even naar huis en ga dan snel weer terug naar Rotterdam, waar ik arriveer bij Douglas voor een meet-up met Benefit en lieve lezeressen.

Vivianne heeft heerlijke goodies gehaalld voor ons, speciaal voor mij ook mijn lievelingscupcakes: Red Velvet <3

En zo is het, all you need is Benefitbrows! Het was echt een heel gezellige middag waar ik veel lieve, knappe en inspirerende lezeressen heb ontmoet. Er waren zelfs lieverds bij die helemaal uit Assen kwamen, zo tof! Dank je wel allemaal voor het komen, het was heel fijn.

Natuurlijk moet ik op de foto met de liefste Benebabes! Dank jullie wel voor alles, jullie hebben alle lezeressen prachtige looks of wenkbrauwen gegeven, te gek. En wat een knapperds werken er bij Benefit <3

Tja...ik ging nog even naar De Bijenkorf en dat is altijd gevaarlijk natuurlijk.

Daarna gaan we met de hele famillie en Vivianne & collega Karin eten bij Little V....eigenlijk zou ik alleen met Vivianne gaan, maar iedereen haakte aan en dat was te gezellig en lekker.

Als je van gezond Aziatisch eten houdt, dan is Little V zeker een aanrader, het is er zo lekker. Proef vooral de Pho en de heerlijke cocktails en iced teas.

Bo, Ward en Sem gaan naar huis, Marc en ik doen nog even een koffietje en wijntje in 108.

En we proberen een selfie te maken....haha.

Over de spraytan....in de Green room bij de MTV EMA's was een stand van Fake Bake, een superfijn merk selftanning producten uit de UK. Ze deden daar spraytans, voor de artiesten of danseressen of wie er dan ook een nodig had. En ze vroegen of ik misschien ook een keer wilde? Haha...heel spontaan besloot ik het te doen, kleren uit, de cabine in en binnen 10 minuten stond ik bruin buiten. Dit is echt amazing en het is echt heel mooi, dat ga ik zeker nog een keer doen. Nu nog even uitzoeken waar ik dit in de omgeving van Rotterdam goed kan laten doen, tips zijn welkom.

 

Wat een gezellig weekend was het! Nu weer even een paar dagen gewoon aan het werk, volgend weekend doen we weer wat leuks. 

Deel dit artikel
Back to top