Algemeen

Deze 4 schoenen mogen deze zomer niet ontbreken in je collectie

De zomer komt bijna om de hoek kijken. De tijd van wollen truien, dikke jassen en sjaals zijn voorbij voor de komende maanden. Dus tijd om deze winter collectie én jouw schoenen collectie maar eens aan te vullen met deze schoenentrends.

1. Sneakers
Tegenwoordig zijn de gebruikelijke sneakers niet perse de alledaagse sneaker, maar wordt er niet meer gek omgekeken als je sportschoenen (die je kocht voor jouw tennisles) draagt onder jouw outfit. The sportier, the better! Op Supersales vind je Adidas modellen die op jouw to-do list niet mogen ontbreken voor deze zomer. Supersales is een webshop waarbij aanbiedingen te vinden zijn van maar liefst 260 webshops bij elkaar, afgestemd op jouw voorkeuren.

2. Teenslippers
Wat natuurlijk niet mag ontbreken in het rijtje van musthaves zijn de tijdloze teenslippers. Voor de hete dagen waarbij je het liefst zo weinig om je lijf heen wilt dragen, voor strand dagen, op vakantie of voor de korte bezoekjes naar de supermarkt; de teenslipper zijn niet weg te denken in jouw schoenenkast. Of je nou kiest voor een simpele rubberen flip flop, of bijvoorbeeld leren slippers met een fun printje. Tip! Een set teenslippers met hoge plateau zolen, zorgt gelijk voor een meer classy en fashion look.

3. Sandaletten
Sanda-watte? Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een van de nieuwste trends rondom zomerse sandalen zijn sandaletten. Dit zijn vrouwelijke, elegante sandalen met een hak. De sandaletten zijn te vinden in vele diverse soorten vormen; met dunne of dikkere bandjes, verschillende hak hoogtes en in alle kleuren. Met name pastel of nude kleuren zijn erg populair. De schoenen zijn te dragen onder al je outfits, van een luchtige linnen broek tot een fleurige maxi dress.

4. Hoge laarzen
Nee, dit is inderdaad niet de eerste soort schoen waarbij je denkt rondom zomerschoenen, maar hoge laarzen onder een luchtig rokje of jurk maakt jouw outfit helemaal af. Dus mocht het een zomers dagje zijn waarbij de thermometer niet de op hol slaat, dan zijn een leren paar laarzen tot boven de knie geen gekke keuze.

Photo by Irene Kredenets on Unsplash

Deel dit artikel
Back to top