Nieuws

Wendy's nagellak top 10 - 2010

Eigenlijk is het een onmogelijke taak om een top vijf van favoriete nagellakjes te benoemen. Sterker nog, het is zelfs onmogelijk om een top tien samen te stellen. En… toch heb ik het gedaan, want wat is nu een decembermaand zonder lijstjes? Dat zou toch zijn als het ontbreken van de top 1000 allertijden in de muziekwereld! Lees verder voor meer informatie en mijn tien favoriete nagellakjes van 2010! Ik moet jullie bekennen dat ik echt even goed moest nadenken over mijn favorieten. Een jaar is lang, en er passeren zo enorm veel mooie, interessante en bijzondere nagellakjes de revue. Een lastige taak! Natuurlijk is het mij gelukt en al zeg ik het zelf: Ik heb een mooi groepje lakjes bij elkaar gevonden. Ik denk dat als degenen die mij en mijn nagellak voorkeur een beetje kennen in koor roepen: "Dat is een echt Wendy ‘rijtje’!" en dat klopt ook wel een beetje. Mijn voorliefde ligt bij lakjes met een crème finish, ik ben dol op grijs, groen, bruin en blauw tinten en die vind je dan ook terug in mijn top tien. Deze top tien is overigens vastgelegd in willekeurige volgorde. Grappig genoeg is er eigenlijk geen enkel merk in de meerderheid, maar er ontbreken wel een aantal merken. Zo zien jullie geen China Glaze, Orly en OPI lakjes terug in mijn lijstje, maar ook de Essie lakjes ontbreken dit jaar. Verder heb ik helaas geen budget lakjes kunnen toevoegen, hoewel ik moet bekennen dat de Catrice Hip Queens Wear Blue Jeans toch bijna de finale heeft gehaald.

  • Chanel - Khaki Vert Les Khakis de Chanel collectie
  • Rescue Beauty Lounge – 360
  • Zoya - Crystal Fire & Ice collectie
  • Zoya - Kelly Wicked & Wonderful collectie
  • MAC - In the Buff To the beach collectie
  • Models Own – Grace Green – Car Keys collectie
  • Chanel - Steel Soho collectie
  • Dior - OR Tsarine Evening Gold collectie
  • American Apparel - Mouse vast assortiment
  • MAC - Earthly Harmony Nail Trend FW10
Chanel

Khaki Vert, Rescue Beauty Lounge 360, Zoya Crystal en Zoya Kelly MAC In the Buff en Models Own Grace Green Chanel Steel, Dior OR Tsarine,  American Apparel Mouse en MAC Earthly Harmony Ik zal ongetwijfeld een prachtig lakje dat nu heel bedroefd ergens in mijn stash staat voor het hoofd stoten of simpelweg vergeten zijn, maar dit zijn voor mij de tien lakjes van 2010. De Dior nagellak is prachtig en luxe, donker en meeslepend (ik heb hem niet geswatched voor Lushious Beauty, Debbie wel zie linkje). De Chanel Steel is een must have, niet alleen omdat hij in Nederland niet verkrijgbaar was, maar ook omdat ik dol ben op donkere grijs tot zwarte nagellakjes. Mouse van American Apparel is een prachtige kleur, ook de finish is een genot voor het oog en de kleur is uitermate draagbaar.

Earthly harmony

van MAC straalt eigenlijk door zijn eenvoud, de kleur is mooi en de shimmer prachtig en heeft een mooie classy uitstralingg. In the Buff van MAC is zo’n lakje waar je van moet houden. Ik ken veel dames die niet zo gecharmeerd zijn van deze kleur, maar mij doet hij denken aan avocado’s, en tja, daar ben ik dol op! Grace Green van Models Own is prachtig. In eerste instantie wilde ik hem graag vergelijken met de Chanel Khaki Vert die jullie op het nagelwieltje naast elkaar treffen. De kleuren zijn absoluut niet identiek, want de Chanel variant is warmer en meer intenst, maar ik ben ook erg verliefd geworden op Grace Green die meer groen/grijs is.

Rescue Beauty Lounge

nagellakjes zijn nog niet zo bekend in Nederland. Dit lakje is nog niet eerder bij Lushious Beauty verschenen, dit komt eigenlijk een beetje omdat de verzendkosten vanuit Amerika zo prijzig zijn dat de lakjes toch wel onder de categorie ‘hard to get’ vallen. Desalniettemin is de 360 een van de mooiste lakjes allertijden en dus vond ik dat hij niet in mijn top tien mocht ontbreken.

Zoya

heeft dit afgelopen jaar een paar prachtige collecties met wonderschone lakjes uitgebracht. Toen ik de Crystal ontving was ik direct verkocht, deze ijsblauwe glitter nagellak bevat ook gouden glitters die zorgen voor een adembenemend effect. De Kelly heb ik dit jaar gebombardeerd tot mijn all time Zoya favourite, en dat zegt genoeg denk ik: Ik ben dol op grijs met een twist! Ik ben erg benieuwd wat jullie vinden van mijn top tien, dus laat even een berichtje achter. Laten jullie dan meteen even weten wat jullie favoriet uit het bovenstaande rijtje is? Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top