Nieuws

Yves Rocher Les Plaisirs Nature: Limited Edition Abrikoos lijn

De Yves Rocher Les Plaisirs Nature lijn bevat een enorm breed scala aan fruitige producten. De formules zijn allemaal PH neutraal een drogen de huid niet uit. Wat dachten jullie van een heerlijke zoeten aardbeien lijn of producten die de geur van Kokos bevatten? De lijn is tijdelijk uitgebreid met de Abrikoos lijn.

De Bergeron abrikoos komt uit de Rhônevallei en staat bekend om zijn sappige en zoete vruchtvlees. Dit ruik je ook in de geur, want de producten bevatten allemaal die zoete, sappige en heerlijke abrikozengeur waarvan je spontaan begint te watertanden.

De Eau de toilette is verkrijgbaar in twee formaten, allereerst de 20 ml (EUR 3,50) verstuiver, die heel handig is voor in je (hand)tas. Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van deze geur dan heeft Yves Rocher ook een 100 ml (EUR 8,50) variant op de markt gebracht. De geur is licht, lekker fruitig en hoogzomers. Gedurende de dag is het noodzakelijk om een keertje ‘bij te sprayen’, maar dat is natuurlijk geen enkel probleem.De Bad- en douchegel is ook uitgevoerd in twee maten. De 400 ml flacon (EUR 5,00) siert de badkamer vanwege de vrolijke kleur, en de 50 ml flacon (EUR 1,50) is enorm handig tijdens een weekend weg, of simpelweg voor wanneer je de geur uit wil proberen. Je kunt dit product als douchegel gebruiken maar ook in bad. Schuimwolken verzekerd!

 

 Ik ben dol op lipgloss, zo ook op deze Yves Rocher versie. De Abrikoos lipgloss (EUR 3.00 - 10 ml) is verrijkt met abrikozenolie en geeft een mooie hoogglans aan de lippen. Ondanks het feit dat de kleur in de verpakking redelijk oranje is, kleurt de lipgloss transparant op de lippen. De lipgloss ruikt werkelijk fantastisch. 
 De Yves Rocher Bergeron Abrikoos producten zijn vanaf juli 2011 verkrijgbaar in de Yves Rocher webwinkel. Natuurlijk kun je de producten ook aanschaffen bij een van de Yves Rocher winkels waarvan je de adressen kunt terugvinden op de website van Yves Rocher: Yvesrocher.nl

Deel dit artikel
Back to top