Nieuws

12 days of Xmas winactie - dag 10 - win DKNY Golden Delicious & Tommy Eau de prep

Hebben jullie de letters van de afgelopen dagen al gevonden? Ja toch zeker? Achter de schermen kunnen we goed zien dat jullie driftig aan het zoeken zijn door alle artikelen, we maken het jullie volgens mij niet zo makkelijk? Maar dat is natuurlijk ook wel weer leuk en je hoeft niet persé alle letters te vinden, ook als je een paar letters mist kun je misschien het woord van 12 letters wel raden aan het einde van de win-actie!

Maar blijf vooral lekker doorzoeken, want we hebben vandaag letter nummer 10 voor jullie en natuurlijk een mooie nieuwe prijs.......wat zeg ik? Nee, we hebben niet 1 prijs maar we hebben gewoon twee prijzen voor jullie, je kunt een heerlijke Eau de Prep van Tommy Hilfiger winnen voor jouw vriend, man, broer, man of buurman en je kunt een geweldige set winnen met daarin een lekkere grote fles DKNY Golden Delicious en een bijpassende metallic gouden clutch!

Eau de Prep Tommy is een relaxte, jonge geur met een klassieke, preppy stijl. De geur opent met sappige, robijnrode grapefruit, wilde salie en  passievrucht, dat is toch echt wel behoorlijk jong & gewaagd. Maar in het hart komt de klassieke twist weer naar boven, de geur combineert Egyptische geranium, nat gras, een scheut tonic, witte peper, lavendelabsoluut en jeneverbes met een rijke basis van amber, georgywood, eikenmos en witte suède. Past deze stijl een beetje bij de jongen of man aan wie je deze geur wil geven? Tommy Eau de prep is te koop vanaf EUR 27,00.

DKNY Golden Delicious is een compleet nieuwe geur, de geur is wat bloemiger, warmer en charmanter dan de "crispy" Be Delicious. De topnoot bestaat uit oranjebloesem water, sprankelende mirabellen en de beroemde Delicious appel. Het hart van het parfum bevat witte rozen, Casablanca lelies, vanille orchideeën en Lelietjes van dalen. De basisnoot, de warmte van de geur, is een mix van muskus, sandelhout en teakhout. De geur is duidelijk veel langer aanwezig dan Be Delicious en heeft toch het frisse van een lekkere Delicious appel. DKNY Golden Delicious is te koop vanaf EUR 37,50. Bij deze prijs krijg je het schattige metallic gouden avondtasje met daarop het gouden appeltje, echt een schattig hebbedingetje! 

Wat moet je doen om kans te maken op deze twee fijne geuren van Tommy Hilfiger en DKNY?

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:
Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top