Fashion

12 days of Xmas winactie - dag 12 - win een Swarovski pin up collier t.w.v. EUR 320,00

Op deze mooie kerstavond is het helaas alweer de laatste dag van de 12 days of Christmas winactie en dat is eigenlijk best heel erg jammer. Ik geloof dat jullie de zoektochten naar de verstopte letters best hebben kunnen waarderen. Om deze win-actie goed af te sluiten hebben we echt een prachtige prijs voor jullie, een echte knaller. Samen met Swarovksi geven we een mooie en opvallend Pin Up Collier weg t.w.v. EUR 320,00 weg! Gaan jullie snel mee op zoek naar letter nummer 12?

De prijs van vandaag is het prachtige collier dat julie ook hierboven op de foto zien staan, Wendy en ik zagen het vorige week staan in een vitrine in de Bijenkorf, het is werkelijk echt prachtige ketting met grote opvallende crystal mesh "kralen" van verschillende maten. Het collier is 80 centimeter lang, de kralen zijn zilver- en goudkleurig, de basis van de ketting is zilverkleurig.

De ketting maakt deel uit van de Pin Up collectie, waarin je ook leuke armbanden en oorbellen in kunt vinden, super om met elkaar te combineren, maar ook prima apart te dragen. De sieraden van Swarovski worden zoals jullie weten ook gedragen door de kandidaten van The Voice of Holland, maar ook supermodellen zoals Naomi Campbell dragen ze.Wat moet je doen om kans te maken op dit prachtige Swarovski Pin-up coliier t.w.v. EUR 320,00?
  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:

Sinds 12 december hebben jullie nu 12 aanwijzingen gekregen, waarmee je 12 letters hebt kunnen vinden in allerlei oude artikelen. Vandaag, zaterdag 24 december 2011, heb je dan, als het goed is,  de 12 letters die een woord vormen na een beetje puzzelen. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Vanaf nu t/m 30 december 2011 kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier: 


 
Succes met zoeken! Ik hoop dat jullie hebben genoten van deze leuke zoektocht door de oude artikelen van Beautyscene en natuurlijk hoop ik dat jullie alle letters hebben gevonden? Morgen zetten we alle aanwijzingen nog even op een rijtje en kunnen jullie bij dat artikel ook aangeven welke prijs je het liefste zou willen winnen, als je dan echt zou moeten kiezen!

Namens de redactie van Beautyscene wensen wij jullie vanavond een heerlijke kerstavond en mochten jullie niet meer online zijn de komende dagen, geniet van fijne feestdagen!
Deel dit artikel
Back to top