Nieuws

12 days of Xmas winactie - dag 11 - win een Armani make-up pakket van Parfuma.com

De laatste twee dagen van de 12 days of christmas win-actie/zoektocht zijn ingegaan, we zijn benieuwd hoeveel lezers het woord van 12 letters al hebben gevonden? Want ook zonder de laatste twee letters kunnen jullie misschien al een klein gokje wagen? Natuurlijk krijgen jullie de laatste letters ook nog van ons....nou ja, je krijgt ze niet, je moet ze gaan zoeken en dat is best een uitdaging! Kijk snel verder...

Megan Fox voor Giorgio Armani cosmetics

De prijs van vandaag is wel een hele mooie en bijzondere, samen met één van onze meest favoriete, luxe cosmeticawinkels, Parfuma, geven we een prachtige Giorgio Armani cosmetics make-up pakket t.w.v. EUR 132,00 weg. Dat is toch wel behoorlijk speciaal, zeker omdat de prachtige producten van Giorgio Armani cosmetics niet in Nederland worden verkocht (Parfuma is een Belgische winkel die ook naar Nederland verstuurd).

In het Parfuma pakketje vind je de volgende producten:

  • Face Fabric SPF 12nr. 3 EUR 42,00
  • Eyes to kill excess mascara EUR 32,00
  • Gloss d''Armani Sienna nr. 603 EUR 29,00
  • Gloss d''Armani Bold amethyst nr.604 EUR 29,00

Fijne producten, zo is de Face Fabric een transparante basis die het gezicht mooi egaliseert en voorziet van een natuurlijk tintje, het voelt aan als een tweede huid en oogt heel natuurlijk en fris. De Eyes to Kill excess mascara is zeker één van mijn all time favoriete mascara''s, lees ook even hier mijn review terug.
De lipglosses maken deel uit van de Madre Perla holiday collectie en zijn prachtige wintertinten, behoorlijk luxe en heerlijk glossy!

Parfuma

is natuurlijk niet voor niets één van mijn favoriete (web)shops, ze verkopen er heel wat van mijn favorieten merken zoals Tom Ford, La Mer, Armani, Juliette has a gun, Atelier cologne, Aqua di Parma en nog veel meer moois. Parfuma heeft twee vestigingen in België, in Antwerpen en in het winkelcentrum in Wijnegem, maar Parfuma heeft dus ook een webshop. Als je voor een bedrag hoger dan EUR 90,00 bestelt, dan hoef je geen verzendkosten te betalen, het betalen van de bestelling gaat zeer eenvoudig via iDeal of creditcard. Meestal heb ik mijn bestelling binnen 2 of 3 dagen binnen, heerlijk snel en altijd perfect verzorgd met heel veel samples! Neem dus snel een kijkje en aarzel zeker niet om te bestellen : www.parfuma.com

Wat moet je doen om kans te maken op dit mooie Armani make-up pakketje powered by Parfuma?

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je (deze aanwijzing zal sommige van jullie bekend voorkomen *wink):

Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier: Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!

Morgen hebben we een echte klapper van een prijs, de mooiste prijs hebben we bewaard tot het laatst! Ik ben benieuwd of jullie nog kunnen kiezen na 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top